søndag den 6. januar 2013

Lakse appetizer med wasabi og citron-flødeost

Små lette hapsere med masser af smag. Friske og lette og med lidt "zing" fra wasabien. 


30 stk


150 g neutral flødeost
100 g røget laks
Revet skal af 1 hel citron
½ tsk wasabi
2 spsk mælk eller fløde
Purløg
Salt og peber
2 agurker 



Rør flødeosten med wasabi, 3/4 af citronskallen, mælk/fløde og lidt salt og peber. 
Skær agurkerne i 3-4 mm tykke skiver. Dup dem eventuelt en lille smule hvis de væsker meget. Læg dem på et serveringsfad.
Skær laksen i mundrette stykker og læg et stykke på hver kiks eller agurke/squash-skive. Klip lidt purløg og citronskal over. Læg lidt wasabi-ost på hver bid og pynt med lidt ekstra purløg. Jeg foretrækker at lave hapserne på agurk, men du kan selvfølgelig også vælge kiks.

Server dem med et glas koldt hvidvin eller boblevand 

Velbekomme! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...