lørdag den 1. juni 2013

Mexikanske ris

Denne opskrift er super enkel og meget velsmagende. Sørg for at vælge en "chunky" tomatsalsa, det giver risene lidt mere karakter. Du kan selvfølgelig regulere styrken af risene ved at vælge medium, hot eller ekstra hot salsa.  Server risene som tilbehør til stegt kød sammen med en salat. 




3½ dl ris
200-250 g tomatsalsa
2 spsk olivenolie
1 løg
salt
vand

Evt: Limesaft (eller citron)


Hak løget og svits det i olien.
Hæld herefter ris, vand og salsa oveni og kog risene næsten efter anvisningen på pakken. Udelad dog ½ dl vand og tilsæt i stedet salsaen. Kog ikke risene ved for høj varme, da du så risikerer at salsaen brænder på i bunden. Dryp evt. med lidt lime saft efter kogningen hvis du synes der mangler lidt syre. :)

Velbekomme!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...